torstai 19. marraskuuta 2015

Pieni karkkitehdas

valkosuklaakonvehteja mustikkarouheella

Joulun odotukseen kuuluu leipoa pipareita ja tehdä joulukarkkeja. Tänä vuonna kokeellisen keittiön uutuuslistalla on kuusenkerkkä"laku", perinteinen piparminttukarkki ja perinteinen nekku tervanmaulla. Nekut ovat saaneet hyvää palautetta ja "laku" on vasta menossa pakettiin. Sitä pitää kokinkin ensin maistaa... Josko sitä ensinkään kannattaa pakata! Piparminttukarkki on takuuvarma makumatka.

piparminttukarkkeja ja nekkuja

Toki vanhaakin tehdään eli suklaatikkareita ja -konvehteja sekä koristeellisia piparkakkuja.

valkosuklaa-mustikkarouhetikkareita

tummasuklaa-tyrniruohetikkareita

koristeltuja piparkakkuja

minipiparkakut vaikka kuusenkoristeeksi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti